Massage

Spa & Wellness klinik på Frederiksberg

Den perfekte balance mellem krop og sjæl

Vælg den rigtige massage for dig

Vi har udviklet karakteristiske stemningsmassager for, at fjerne gætteriet ved at vælge den helt rigtige massage. Det fungerer således, at du starter med at tænke over, hvordan du har det nu. Forestil dig derefter, hvordan du gerne vil have det. Nu skal du bare vælge den massage nedenfor, der bedst matcher den følelse!

Klassisk Svensk Massage

Ved hjælp af lang håndfladetrykteknik strækkes musklerne og dermed fjernes knuderne. Du vil gå derfra med en oplevelse af ren afslapning og velvære. Perfekt til dig med en stresset hverdag

60 mins 599 kr. | 90 mins 799 kr.
Book behandling

Varm Aromaterapi Massage

Brugen af varme olier giver ekstra komfort til din hud i denne blide massage, designet til at frigøre muskelspændinger og forbedre fleksibiliteten, som effektivt frigør muskelspændinger. Denne behandling stimulerer også dine sanser og afslapning fra den beroligende duft af naturlig æterisk olieduft, som også fremmer generel heling.

60 mins 599 kr. | 90 mins 799 kr.
Book behandling

Hot Stone Massage

Denne afslappende massage bruger varme sten til at skabe en følelse af balance og ro for at stimulere cirkulationen, samtidig med at den giver lindring til at helbrede ømme muskler.

60 mins 599 kr. | 90 mins 799 kr.
Book behandling

Lymfe drænage Massage

Videnskaben bag siger, at disse lymfe drænage massageteknikker og omhyggeligt udvalgte æteriske olier fremskynder fjernelsen af uønskede toksiner opbygget fra stress, usund og en travl livstil. Noget som de fleste af os kan lide, fordi det får dig til at se og føle helt strålende, genopfrisket på ny og klar til at indtage verden.

Lymfe drænage Massage Videnskaben bag siger, at disse lymfe drænage massageteknikker og omhyggeligt udvalgte æteriske olier fremskynder fjernelsen af uønskede toksiner opbygget fra stress, usund og en travl livstil. Noget som de fleste af os kan lide, fordi det får dig til at se og føle helt strålende, genopfrisket på ny og klar til at indtage verden. 60 mins 599 kr. | 90 mins 799 kr.
Book behandling

Deep Tissue

Vores egen dybvævsmassage er skabt specielt til dem, der ønsker at forlade deres kroniske spændinger i fortiden. Stærke højtryksteknikker retter sig mod de punkter, hvor stress ofte findes, hvilket tvinger spændinger væk og får de skønne endorfin følelser ud i kroppen.

60 mins 649 kr. | 90 mins 849 kr.
Book behandling

Thai Warrior Massage

Genopdag din kilde, og oplev en øget tilstand af afslapning, lås op for din indre ro med traditionelle akupressurteknikker på punkter langs kroppens meridianlinjer. Mærk muskelspændinger forsvinde og nyd mere fleksibilitet, forbedret cirkulation og generel fornyet revitalisering. Trykket kan skræddersyes til dit komfortniveau, frigør muskelspændinger, forbedrer fleksibiliteten og stimulerer blodcirkulationen.

60 mins 649 kr. | 90 mins 849 kr.
Book behandling

Hovedmassage

Denne traditionelle thailandske hovedbundsmassage hjælper effektivt med at lindre stress, migræne og hovedpine. Ved hjælp af massagefriktion og tryk, koncentreret om den øvre ryg, skuldre, nakke, hoved og ansigt, stimulerer det en afslappende effekt og hjælper med, at genopfriske din følelser samt opnå et klarere sind.

45 mins 459 kr. | 60 mins 599 kr.
Book behandling

Ryg, hoved og skulder massage

Mod stress med en kortere version af traditionel thaimassage, som koncentrerer sig om den øvre ryg, nakke og skuldre for at frigøre stivhed, lette belastning og lindre muskelspændinger. En kort hovedbundsmassage følger efter for, at stimulere styrkelse af kroppens egen helingsmekanisme og fremkalde en holistisk følelse af harmoni.

45 mins 459 kr. | 60 mins 599 kr.
Book behandling

Aroma Fodmassage

Forkæl dine trætte fødder med en traditionel thailandsk kur, hvor zoneterapi lindrer smerter ved at stimulere specifikke trykpunkter på fødderne. Dette kontrollerede tryk på specifikke punkter på sålerne hjælper med at lindre svanger, tæer og hæle. Det er effektivt til at fremme et godt helbred, forebygge sygdom og lindre symptomer på stress.

45 mins 459 kr. | 60 mins 599 kr.
Book behandling
Menu