About US

Spa & Wellness klinik på Frederiksberg

Den perfekte balance mellem krop og sjæl

TheOne Wellness er en Wellness Klinik på Frederiksberg designet til at forynge krop, sind og ånd i en rolig atmosfære.

Vores fokus er på at modvirke stress og forbedre velvære med naturligt terapeutiske behandlinger, fra aromaterapi, diverse massage behandlinger, traditionel Thai massage samt ansigtsbehandlinger og body scrubs. Vi bruger kun naturlige spaprodukter, inklusive vores egne signaturblandinger af æteriske olier, som kombinerer udsøgte dufte med forskellige sundhedsmæssige fordele, såsom at forbedre cirkulationen og booste hudens vitalitet.

Et team af erfarne behandlere og behandlingsrum, med privat spabad faciliteter, sikrer en virkelig afslappende, eksklusiv Frederiksberg spa-oplevelse. Lige fra det øjeblik du træder ind i TheOne Wellness Spa, vil du mærke livets tempo langsomt midt i vores gennemtænkte atmosfære, som hjælper dig med at slappe af og lede dine sanser og tanker hen mod de genoplivende behandlinger du har valgt for dagen.

TheOne Wellness er beliggende på Wilkensvej 41, 2000 Frederiksberg. Vi er bekvemt placeret ved Metroen tæt på Lindevang station. Book en af dine ønskede behandlinger på forhånd, om det enten er en af vores beroligende massage behandlinger eller traditionel Thai Massage, til omfattende hudforkælelse eller gå blot ind i vores spa, og rådfør dig med vores receptionister om behandlingsforløbet, der passer bedst til dine sundheds- og wellnessbehov.

Menu