Wellness Pakker

Spa & Wellness klinik på Frederiksberg

Den perfekte balance mellem krop og sjæl

The Harmony

Udvalg af Aromaterapi, Varm Aroma, Svensk, Deep Tissue / Signature Ansigtsbehandling.
Din harmoniske rejse til TheOne Wellness SPA begynder i det afslapnings- og romantiske private behandlingsrum med dit udvalg af aromaterapimassage (Varm Aroma, Deep Tissue eller Svensk Klassisk Massage) inklusive TheOne Vegan Hyder Ansigtsbehandling for at fuldende din vidunderlige hukommelse og uforglemmelige spa-oplevelse for jer begge.

90 mins - 799 dkk | 120 mins - 999 dkk
Book behandling

Rebalancing Retreat

(Dit foretrukne valg af æteriske oliedufte)
Genbalancer din krop og ånd og udnyt aromaterapiens kraft i enten 90 min eller 120 min for at berige kroppens evne til fysisk, mental og åndelig velvære. Designet til, at forfriske ved, at kombinere let akupressur og langsomme strøg med de beroligende egenskaber ved aromaterapi. Din krop synker ned i dyb afslapning, samt de æteriske olier hjælper med at pleje din hud mens de stimulerer dine sanser og genopretter dig til en tilstand af fysisk og mentalt velvære.

90 mins - 799 dkk | 120 mins - 999 dkk
Book behandling

The Oriental

Under denne terapi genåbner ældgamle, hævdvundne teknikker i Thailand blokerede energiveje, som forårsager træthed og ømhed. Lindringen begynder, når der påføres akupressur under en traditionel thaimassage efterfulgt af Thai Herb Hot Compresses, som opløser ømhed og frigiver yderligere energi. Endelig fuldender en Aromaterapi Hot Oil Massage lindring, da kraftfulde æteriske urteolier smelter sammen med massageterapi for at bringe dig til det næste niveau af afslapning.

90 mins - 799 dkk | 120 mins - 999 dkk
Book behandling

Office Syndrome Retreat

  • Behandlingen starter med ½ times forkælelse af kroppen og sjælen. Du får et dejligt Magnesium privat spabad. Med magnesium badeflager opnår du en naturlig afslapning af kroppen, der hjælper med at afstresse krop og sind. Den hjælper til en dyp nattesøvn og et sundt søvnmønster. Denne dejlige spa oplevelse toppes op med et glas bobler og lidt frisk frugt
  • Herefter følger en kropsmassage på en opvarmet massagebriks. Vi bruger dybdegående teknikker heriblandt fysiurgisk massage, hvor der fokuseres på genstridige myoser og ømme muskler.
  • 90 min 1.200kr pr. person
  • Bliver du forhindret, skal du aflyse 12 timer før – derefter opkræves det fulde beløb.
90 min 1.200kr
Book behandling

Detox kropsritual

Dead Sea Body Scrub / Lymfatisk Drænmassage og Aromaterapi
Detox-pakken er designet til at rense i dybden og fjerne giftstoffer fra kroppen. Ved brugen af Dead Sea Body Scrub som indeholder gavnlige mineraler, stimulerer det hudregenerering og blodcirkulation. Forkæl dig derefter med en luksuriøs aroma, der nærer huden yderligere. Efterfølgende får du den blide lymfedrænemassage for fuldstændig dybderensning og afslapning og sund sindstilstand.

90 mins - 799 dkk | 120 mins - 999 dkk
Book behandling

Post-Covid Behandling

  • Du begynder med et afslappende fodbad, som også indebærer fodpeeling, fodmaske og fodmassage. Alt dette mens du nyder et glas bobler, lidt frisk frugt og finder roen.
  • Herefter modtager du en kropsmassage med aroma olie, dette foregår på ryggen for bedre at kunne stimulere og arbejde med lymfeknuderne i nakke og arme.
  • Oplevelsen sluttes af med en klassisk massage af ryggen og hovedbunden for at give den fulde afslapning i kroppen.
  • 90 min 990kr
  • Bliver du forhindret, skal du aflyse 12 timer før – derefter opkræves det fulde beløb.
90 min 990kr.
Book behandling

Pensionister får 15% i rabat!

TheOne wellness tilbyder rabat til pensionister.

Pensionistrabat til alle over 65 år → 15% rabat på hele behandling hos TheOne Wellness.

15% rabat
Book behandling
Menu